Giriş Kayıt
Eyal Podell

Eyal Podell (42)


Oyuncu, Senarist

Eyal Podell, 11 Kasım 1975 Tel Aviv, İsrail doğumlu oyuncu, senarist.

Pizza My Heart (2005), (1999) Mavi Korku (1999), (2001) Düşman Hattında (2001), (2009) Defying Gravity (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1975
Doğum Yeri: Tel Aviv, İsrail
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabalar 3
2017 42 Animasyon Senarist 6.8 49,020
2014 Suç Oyuncu 6.8 11,301
2013 Dram Oyuncu 7.8 2,611
2012 37 Biyografi Oyuncu 4.1 3,683
2012 37 Komedi Oyuncu 5.7 437
2009 Dram Oyuncu 7.3 8,825
2006 31 Aksiyon Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.9 3,448
2005 Dram Oyuncu 6.8 2,961
2005 30 Aile Oyuncu 6.1 865
2005 30 Aksiyon Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 7.5 11,296

Aşk Kural Tanımaz
2002 27 Dram Oyuncu 6.9 3,099
2002 27 Aksiyon Oyuncu 4.2 383

Düşman Hattında
2001 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 92,841
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 159,923

Büyük Kaos
2000 25 Aksiyon Oyuncu 4.8 337

Köstebek
1999 24 Biyografi Oyuncu 7.9 145,538

Mavi Korku
1999 24 Aksiyon Oyuncu 5.8 111,412
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
1998 Dram Oyuncu 7.1 65,123

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,992
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,823) Castle Rock (3,071) The 100 (2,500) Sharp Objects (2,113) La casa de papel (2,106) Preacher (1,717) Vikings (1,156) The Sinner (1,127) Suits (1,096) Friends (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018