Giriş Kayıt
Joan Plowright

Joan Plowright (89)


Oyuncu

Joan Ann Plowright, 28 Ekim 1929 Brigg, Lincolnshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1953 yılının Eylül ayında Roger Gage ile evlendi. 7 yılın ardından 1960 yılının Aralık ayında boşandılar. 1961 yılının Mart ayında Laurence Olivier ile evlendi. 28 yılın ardından 1989 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

101 Dalmaçyalı (1996), Afacan Dennis (1993), Başımın Belası (2003), Ölümüne Sevmek (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joan Ann Plowright
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1929
Doğum Yeri: Brigg, Lincolnshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dame Joan Plowright
Burcu: Akrep
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 89 Belgesel Oyuncu 7.3 968
2009 80 Korku Oyuncu 4.7 924

Spiderwick Günceleri
2008 79 Macera Oyuncu 6.6 80,541

Meraklı Maymun
2006 77 Animasyon Oyuncu 6.5 14,343

Ejderha Avcısı
2004 75 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,411

Başımın Belası
2003 74 Komedi Oyuncu 5.6 32,949

Adım David
2003 74 Dram Oyuncu 7.3 6,880

Daima Callas
2002 73 Biyografi Oyuncu 6.6 1,978
2002 73 Komedi Oyuncu 6.2 1,400

Dinozor
2000 71 Animasyon Oyuncu 6.5 46,942
2000 71 Belgesel Oyuncu 7.5 21
1999 70 Macera Oyuncu 6.8 569

Mussolini ile Çay
1999 70 Dram Oyuncu 6.9 10,254

Aşk Ve Dans
1998 69 Dram Oyuncu 5.9 5,408

Yardımcı
1997 68 Suç Oyuncu 5.9 136

101 Dalmaçyalı
1996 67 Aile Oyuncu 5.7 90,993

Picasso ile Yaşamak
1996 67 Biyografi Oyuncu 6.4 6,481
1996 67 Komedi Oyuncu 3.8 4,659
1996 67 Dram Oyuncu 6.8 8,424

Kırmızı Leke
1995 66 Dram Oyuncu 5.2 13,473
1995 66 Dram Oyuncu 6.6 242
1994 65 Komedi Oyuncu 6.7 1,482

Afacan Dennis
1993 64 Komedi Oyuncu 5.6 50,712

Son Kahraman
1993 64 Aksiyon Oyuncu 6.3 123,741
1992 63 Biyografi Oyuncu 7.1 2,117
1991 62 Dram Oyuncu 7.4 5,595
1990 61 Dram Oyuncu 7.3 5,298

Ölümüne Sevmek
1990 61 Komedi Oyuncu 6.4 12,377

Sayılarda Boğulmak
1988 59 Komedi Oyuncu 7.3 7,248

Devrim
1985 56 Macera Oyuncu 5.3 5,852
1982 53 Dram Oyuncu 6.5 1,263
1982 53 Dram Oyuncu 6.3 2,093
1977 48 Dram Oyuncu 7.2 6,834
1975 Belgesel Oyuncu 8.6 149
1960 31 Dram Oyuncu 7.1 2,587

Oğlum Öldürmedi
1957 28 Dram Oyuncu 6.9 913
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019