Giriş Kayıt
Doris A. Plough

Doris A. Plough


Animasyon

Doris A. Plough, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon 8.0 155,033

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Animasyon 6.3 13,265
1997 Animasyon Animasyon 6.9 6,438

Masallar Prensi
1994 Animasyon Animasyon 6.0 18,939
1992 Animasyon Animasyon 6.5 24,428
1991 Animasyon Animasyon 6.0 2,668

Jetgiller
1990 Animasyon Animasyon 5.6 4,247
1988 Macera Animasyon 6.9 975
1987 Animasyon Animasyon 7.1 2,127
1987 Animasyon Animasyon 6.5 2,347
1985 Animasyon Animasyon 6.8 4,339
1985 Animasyon Animasyon 7.2 2,061
1985 Aile Animasyon 6.9 1,748
1983 Animasyon Animasyon 7.5 14,459

Orman Çocuğu
1967 Animasyon Animasyon 7.6 148,941

Taştaki Kılıç
1963 Animasyon Animasyon 7.2 79,091

101 Dalmaçyalı
1961 Animasyon Animasyon 7.2 135,767
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019