Giriş Kayıt
Denise Pleune

Denise Pleune (49)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Denise Pleune, 12 Nisan 1969 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu.

The Protector (2011), Eastwick (2009), Mixology (2013), (2014) Gün Batımından Şafağa (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1969
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı 7.9 52
2018 Komedi Yapımcı 6.7 15,603
2016 Gizem Yapımcı 6.8 3,839
2016 Suç Yapımcı 7.0 8,869
2015 Komedi Yapımcı 6.7 1,698
2014 Dram Yapımcı 6.9 1,978

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Yapımcı 7.0 17,359
2013 Dram Yapımcı 7.9 22,202
2013 Komedi Yapımcı 7.3 5,261
2012 Komedi Yapımcı 6.9 2,438
2011 42 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 44
2011 Dram Yapımcı 6.9 532
2010 Komedi Yapımcı 6.8 6,899
2010 Aksiyon Yapımcı 8.1 6,713
2009 Dram Yapımcı 6.5 8,427
2007 Dram Yapımcı 7.3 5,938
2007 Komedi Yapımcı 7.9 7,641
2007 Suç Yapımcı 8.2 13,290
2005 Suç Yapımcı 8.0 1,086
2005 Suç Yapımcı 7.2 2,163

8 Çılgın Gece
2002 33 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
5.3 20,210
2000 Animasyon Yapımcı 7.3 5,205
1996 Suç Yapım Yöneticisi 8.0 8,989

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Yapımcı 8.2 116,915

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.7 180,913
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019