Giriş Kayıt
Paul Pistore

Paul Pistore (61)


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Paul Pistore, 03 Eylül 1957 doğumlu Özel efekt, makyaj, oyuncu.

Davetsiz Misafirler (1992), Sabretooth (2002), (2001) Sessiz Ve Derinden (2001), (1999) En Sevdiğim Marslı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1957
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 326
2004 47 Korku Özel Efekt 3.1 1,987

Son Samuray
2003 46 Aksiyon Özel Efekt 7.7 363,587
2003 46 Kısa Metraj Özel Efekt 7.4 5,702
2002 45 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
3.5 1,691

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 45 Aksiyon Çeşitli 6.1 305,475

Sessiz Ve Derinden
2001 44 Komedi Özel Efekt
Makyaj
Çeşitli
6.9 139,482

En Sevdiğim Marslı
1999 42 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
5.0 11,906

Yaratık: Diriliş
1997 40 Aksiyon Çeşitli 6.2 206,490
1997 40 Aksiyon Özel Efekt 3.6 7,563
1996 39 Fantastik Görsel Efekt 5.0 157
1994 37 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 2,840

Batman Dönüyor
1992 35 Aksiyon Çeşitli 7.0 247,898

Davetsiz Misafirler
1992 35 Biyografi Özel Efekt
Çeşitli
6.5 1,130
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019