Giriş Kayıt
Paul Pistore

Paul Pistore (61)


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Paul Pistore, 03 Eylül 1957 doğumlu Özel efekt, makyaj, oyuncu.

Davetsiz Misafirler (1992), Sabretooth (2002), (2001) Sessiz Ve Derinden (2001), (1999) En Sevdiğim Marslı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1957
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 319
2004 47 Korku Özel Efekt 3.1 1,973

Son Samuray
2003 46 Aksiyon Özel Efekt 7.7 360,303
2003 46 Kısa Metraj Özel Efekt 7.5 5,673
2002 45 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
3.4 1,686

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 45 Aksiyon Çeşitli 6.1 301,361

Sessiz Ve Derinden
2001 44 Komedi Özel Efekt
Makyaj
Çeşitli
6.9 138,552

En Sevdiğim Marslı
1999 42 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
5.0 11,827

Yaratık: Diriliş
1997 40 Aksiyon Çeşitli 6.2 204,335
1997 40 Aksiyon Özel Efekt 3.5 7,487
1996 39 Fantastik Görsel Efekt 5.1 152
1994 37 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 2,823

Batman Dönüyor
1992 35 Aksiyon Çeşitli 7.0 245,620

Davetsiz Misafirler
1992 35 Biyografi Özel Efekt
Çeşitli
6.5 1,120
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018