Giriş Kayıt
Roger Pistole

Roger Pistole


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Roger Pistole, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni    
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,198

Erkek Oyunu
1991 Komedi Kameraman 6.1 9,135
1991 Dram Kameraman 4.4 2,809
1990 Dram Kameraman 6.6 69
1988 Dram Kameraman 7.8 20
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018