Giriş Kayıt
Roger Pistole

Roger Pistole


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Roger Pistole, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 4.4 73
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,290

Erkek Oyunu
1991 Komedi Kameraman 6.1 9,312
1991 Dram Kameraman 4.4 3,129
1990 Dram Kameraman 6.6 75
1988 Dram Kameraman 7.7 31
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019