Giriş Kayıt
Roger Pistole

Roger Pistole


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Roger Pistole, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni    
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,279

Erkek Oyunu
1991 Komedi Kameraman 6.1 9,206
1991 Dram Kameraman 4.4 3,088
1990 Dram Kameraman 6.6 75
1988 Dram Kameraman 7.7 31
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,056) Arrow (1,685) Outlander (1,291) Supernatural (1,165) Better Call Saul (1,008) La Casa de Papel (960) The Last Ship (944) Titans (931) Doctor Who (828) Friends (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018