Giriş Kayıt
Mark Pinter

Mark Pinter (69)


Oyuncu

Mark Pinter, 07 Mart 1950 Decorah, Iowa, ABD doğumlu oyuncu.

"Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1950
Doğum Yeri: Decorah, Iowa, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.7 2,891
2001 51 Fantastik Oyuncu 6.9 232,583
1995 Dram Oyuncu 7.3 266
1991 41 Komedi Oyuncu 6.1 7,325
1986 Dram Oyuncu 7.8 16

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,156
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,278
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,917
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,673
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019