Giriş Kayıt
Gordon Pinsent

Gordon Pinsent (88)


Oyuncu

Gordon Edward Pinsent, 12 Temmuz 1930 Grand Falls, Newfoundland and Labrador, Kanada doğumlu oyuncu.

Charmion King ile evlendi. 37 yılın ardından 2007 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Ondan Uzakta (2006), Colossus: The Forbin Project (1970), Saint Ralph (2004), Hiç (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gordon Edward Pinsent
Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1930
Doğum Yeri: Grand Falls, Newfoundland and Labrador, Kanada
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 86 Dram Oyuncu 6.1 1,394

Dolaptaki Canavar
2015 85 Dram 7.0 6,212
2015 85 Animasyon Oyuncu 6.8 306
2013 83 Dram 5.7 530
2013 83 Komedi Oyuncu 5.4 1,032
2013 83 Komedi Oyuncu 7.0 13,883
2013 83 Belgesel Oyuncu 7.4 2,956
2012 82 Aile Oyuncu 7.1 403

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Oyuncu 8.1 25,704
2010 Komedi Oyuncu 7.3 2,549
2009 79 Komedi Oyuncu 6.3 246
2009 Suç Oyuncu 6.8 7,114

Ondan Uzakta
2006 76 Dram Oyuncu 7.6 20,226
2006 Suç Oyuncu 6.2 361
2004 74 Komedi Oyuncu 7.6 5,452
2004 74 Dram Oyuncu 5.2 1,278
2003 Romantik Oyuncu 7.1 860

Hiç
2003 73 Komedi Oyuncu 6.3 5,468

Çok Özel Haber
2001 71 Dram Oyuncu 6.8 30,448

Yaşlı Adam ve Deniz
1999 69 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 3,320
1996 66 Dram Oyuncu 6.7 496
1996 Dram Oyuncu 8.1 327
1994 Macera Oyuncu 8.1 5,337
1989 59 Animasyon Oyuncu 6.3 772

Blakula
1972 42 Korku Oyuncu 5.6 4,483
1971 41 Dram Oyuncu 4.4 319
1970 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 7,116

Kibar Soyguncu
1968 38 Suç Oyuncu 7.0 19,497
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018