Giriş Kayıt
Gordon Pinsent

Gordon Pinsent (88)


Oyuncu

Gordon Edward Pinsent, 12 Temmuz 1930 Grand Falls, Newfoundland and Labrador, Kanada doğumlu oyuncu.

Ondan Uzakta (2006), Colossus: The Forbin Project (1970), Saint Ralph (2004), Hiç (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gordon Edward Pinsent
Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1930
Doğum Yeri: Grand Falls, Newfoundland and Labrador, Kanada
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 86 Dram Oyuncu 6.1 1,067

Dolaptaki Canavar
2015 85 Dram 7.0 5,819
2015 85 Animasyon Oyuncu 8.1 47
2013 83 Dram 6.3 334
2013 83 Komedi Oyuncu 5.5 898
2013 83 Komedi Oyuncu 7.0 12,456
2013 83 Belgesel Oyuncu 7.4 2,547
2012 82 Aile Oyuncu 7.1 280

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Oyuncu 8.1 24,546
2010 Komedi Oyuncu 7.3 2,494
2009 79 Komedi Oyuncu 6.4 225
2009 Suç Oyuncu 6.8 7,084

Ondan Uzakta
2006 76 Dram Oyuncu 7.6 19,679
2006 Suç Oyuncu 6.3 330
2004 74 Komedi Oyuncu 7.6 5,236
2004 74 Dram Oyuncu 5.2 1,209
2003 Romantik Oyuncu 7.2 768

Hiç
2003 73 Komedi Oyuncu 6.3 5,170

Çok Özel Haber
2001 71 Dram Oyuncu 6.8 28,794

Yaşlı Adam ve Deniz
1999 69 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 2,858
1996 66 Dram Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 8.1 327
1994 Macera Oyuncu 8.2 4,987
1989 59 Animasyon Oyuncu 6.3 722

Blakula
1972 42 Korku Oyuncu 5.6 4,483
1971 41 Dram Oyuncu 4.4 319
1970 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 6,285

Kibar Soyguncu
1968 38 Suç Oyuncu 7.0 19,305
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,209) Castle Rock (3,402) Sharp Objects (2,144) The 100 (2,099) La casa de papel (1,987) Preacher (1,590) Suits (1,245) Vikings (1,062) Black Mirror (898) Friends (891)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018