Giriş Kayıt
Marijke Pinoy

Marijke Pinoy (60)


Oyuncu

Marijke Pinoy, 19 Ağustos 1958 Menen, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu.

Ben X (2007), (2018) De Dag (2018), (2017) Het Tweede Gelaat (2017), (2009) Soeur Sourire (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Menen, Flanders, Belçika
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,021
2017 59 Aksiyon Oyuncu 6.4 810
2016 58 Dram Oyuncu 6.7 3,600
2016 58 Oyuncu 5.5 91
2015 Suç Oyuncu 6.9 1,885
2012 54 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 276
2011 53 Fantastik Oyuncu 6.0 582
2011 53 Dram Oyuncu 5.9 82
2011 53 Dram Oyuncu 6.1 200
2009 51 Biyografi Oyuncu 6.5 678
2008 Dram Oyuncu 7.6 262
2007 49 Dram Oyuncu 7.4 17,652

Küçük Tanrılar
2007 49 Dram Oyuncu 6.6 193
2006 48 Dram Oyuncu 6.6 299
2005 47 Dram Oyuncu 5.9 550
2005 47 Dram Oyuncu 6.3 437
2000 Aksiyon Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 7.4 338
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019