Giriş Kayıt
Hilario Pino

Hilario Pino (56)


Oyuncu

Hilario Pino, 20 Şubat 1962 Toledo, Castilla-La Mancha, İspanya doğumlu oyuncu.

"Informativos Telecinco" (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1962
Doğum Yeri: Toledo, Castilla-La Mancha, İspanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hücre 211
2009 47 Aksiyon Oyuncu
7.7 58,522
2006 Komedi Oyuncu 6.8 192

Mükemmel Suç
2004 42 Komedi Oyuncu
7.1 10,375
1999 37 Macera Oyuncu 5.6 888
1999 Oyuncu 6.0 265

Yüksek Topuklar
1991 29 Komedi Oyuncu 7.1 11,966
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019