Giriş Kayıt
Jeff Pinkner

Jeff Pinkner


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Jeff Pinkner, yapımcı, senarist, oyuncu.

(2019) Jumanji: Yeni Seviye (2019), (2017) Kara Kule (2017), (2001) Alias (2001), (2021) Cowboy Bebop (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yapımcı 7.6 21,207
2021 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 40,054
2020 Komedi Yapımcı 7.7 13,058

Jumanji: Yeni Seviye
2019 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 250,701
2019 Suç Yapımcı 6.5 2,964
2018 Korku Yapımcı 7.1 7,344

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Senarist 6.6 484,513
2018 Komedi Yapımcı 7.5 20,271

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.9 380,865
2017 Aksiyon Yapımcı 6.8 20,588

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.6 139,572

5. Dalga
2016 Aksiyon Senarist 5.2 110,542
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 25,015
2014 Belgesel Oyuncu 6.7 1,435

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Senarist 6.6 498,506
2008 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 242,128
2008 Dram Yapımcı 7.4 4,673
2007 Belgesel 7.7 302
2004 Macera Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.3 552,855
2001 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 51,299
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 361

Erken Baskı
1996 Dram Senarist
Çeşitli
7.5 12,257
1996 Suç Senarist 7.1 4,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022