Giriş Kayıt
Olivia Pigeot

Olivia Pigeot


Oyuncu

Olivia Pigeot, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Biyografi Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 28,810

Vahiyler
2006 Gizem Oyuncu 5.4 1,192

Tepetaklak
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,793

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,914
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018