Giriş Kayıt
Angela Pietropinto

Angela Pietropinto


Oyuncu

Angela Pietropinto, oyuncu.

Palindrom (2004), Wolves of Wall Street (2002), (2010) Beni Unutma (2010), (1995) Bebek Evine Hoşgeldiniz (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Angela M. Pietropinto
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.3 368
2015 Dram Oyuncu 8.1 8,095
2015 Korku Oyuncu 4.0 1,104

Takiptekiler
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 16,843

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Oyuncu 5.3 38,163
2011 Komedi Oyuncu 5.7 63

Beni Unutma
2010 Dram Oyuncu 7.1 127,981
2009 Korku Oyuncu 6.1 76
2008 Dram Oyuncu 4.6 130
2007 Komedi Oyuncu 6.2 526
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 91

Gitme
2005 Dram Oyuncu 6.9 69,588

Palindrom
2004 Komedi Oyuncu 6.8 11,517
2004 Komedi 6.1 829
2002 Aksiyon Oyuncu 2.6 570
2001 Suç Oyuncu 7.2 9,161
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,636

Korkusuz
2000 Aksiyon Oyuncu 5.9 64,721
1999 Suç Oyuncu 8.0 66,894
1998 Komedi Oyuncu 6.5 285

Falcı
1996 Korku Oyuncu 5.7 24,532

Bebek Evine Hoşgeldiniz
1995 Komedi Oyuncu 7.4 29,702

Yasamin içinden
1994 Komedi Oyuncu 7.4 16,716

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Oyuncu 6.3 31,722

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Oyuncu 5.8 15,791

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Oyuncu 8.7 886,798
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,770
1990 Komedi Oyuncu 6.7 3,669
1988 Suç Oyuncu 7.7 12,342
1986 Komedi Oyuncu 6.1 8,285
1984 Komedi Oyuncu 5.8 560
1983 Komedi Oyuncu 6.3 6,989
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019