Giriş Kayıt
Leszek Pieszko

Leszek Pieszko (64)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Leszek Pieszko, 01 Kasım 1954 Gdansk, Pomorskie, Polonya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Hasattan Sonra (2012), Vabank II czyli riposta (1985), Kamçı İzi (2004), Kamienie na szaniec (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1954
Doğum Yeri: Gdansk, Pomorskie, Polonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Dram Yapım Yöneticisi 3.3 30
2017 63 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 102
2017 63 Gerilim Yapım Yöneticisi 4.9 33
2015 61 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 127
2014 60 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 729

Hasattan Sonra
2012 58 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 2,963

Kamçı İzi
2004 50 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,012
2003 49 Yapımcı 5.8 107
1985 31 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 1,816
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018