Giriş Kayıt
Piero Pieri

Piero Pieri


Oyuncu

Piero Pieri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Yetişkin Oyuncu    
1993 Yetişkin Oyuncu 7.6 63
1991 Yetişkin Oyuncu 4.1 7
1989 Korku Oyuncu 4.1 204
1989 Oyuncu 6.4 11
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019