Giriş Kayıt
Rosa-Lee Pierce

Rosa-Lee Pierce


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Rosa-Lee Pierce, yapım yöneticisi, yapımcı.

The Wonder Years (1988), Undeclared (2001), Party of Five (1994), Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi 0 7.4 5,372
2005 Dram 0 6.8 3,164
2003 Dram 0 7.0 8,534
2001 Komedi 0 7.9 15,775
1998 Bilim-Kurgu 0 5.2 583
1994 Dram 0 6.8 8,714
1988 Belgesel 8.4 1,382
1988 Komedi 0
Çeşitli
8.3 31,946
1983 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.9 78
1982 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 1,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019