Giriş Kayıt
Rebecca Pidgeon

Rebecca Pidgeon (53)


Oyuncu, Müzisyen

Rebecca Pidgeon, 10 Ekim 1965 Cambridge, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

1991 yılının Eylül ayında David Mamet ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

İspanyol Mahkum (1997), Edmond (2005), The Winslow Boy (1999), Jesse Stone: Sea Change (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1965
Doğum Yeri: Cambridge, Massachusetts, ABD
Burcu: Terazi
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (49)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafes
2018 53 Dram Oyuncu 6.6 219,189
2017 52 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 127

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 95,407
2014 49 Komedi Oyuncu 4.9 371
2013 48 Biyografi Oyuncu 6.2 6,065

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 45 Aksiyon Oyuncu 7.1 271,712
2009 44 Suç Oyuncu 5.7 4,444
2008 43 Gerilim Oyuncu 5.1 266

Kırmızı Kuşak
2008 43 Dram Oyuncu 6.8 19,778
2008 43 Komedi Oyuncu 5.7 3,639
2007 42 Suç Oyuncu 7.3 3,024
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,781
2006 41 Dram Oyuncu 6.6 1,957
2006 Suç Oyuncu 7.5 539
2005 40 Dram Oyuncu 6.3 10,756

Aşkı Ararken
2005 40 Dram Oyuncu 6.4 22,688
2002 Suç Oyuncu 8.7 66,041

Vurgun
2001 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 31,233

Film Gibi Kasaba
2000 35 Komedi Oyuncu 6.8 19,540
2000 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 185
1999 34 Dram Oyuncu 7.4 6,943

İspanyol Mahkum
1997 32 Dram Oyuncu 7.3 20,553
1994 29 Dram Müzik 6.7 2,785
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,103
1991 26 Suç Oyuncu 7.1 5,521

Şafak Sökerken
1988 23 Dram Oyuncu 6.2 306
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019