Giriş Kayıt
Laurence Picollec

Laurence Picollec


Yapımcı

Laurence Picollec, yapımcı.

Orada Saat Kaç? (2001), Tian bian yi duo yun (2005), Pola X (1999), Cuma Gecesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi 6.6 417
2016 5.7 19
2015 Kısa Metraj    
2013 Belgesel Yapımcı 6.7 495

Sanatçı ve Modeli
2012 Dram 6.7 1,393

Bana Kendinden Bahset
2012 Yapımcı 6.3 678

Çiftlik”te Yaşam
2009 Komedi 5.3 197
2008 Belgesel Yapımcı 7.4 408

Arkadaşım Tilki
2007 Macera Yapımcı 7.0 3,421

Hayatım Ellerinde
2005 Dram 6.4 861
2005 Komedi Çeşitli 6.6 4,281
2004 Komedi Çeşitli 5.2 364

Evin Anahtarları
2004 Dram Çeşitli 7.2 2,162

Dudaktan Olmaz
2003 Komedi Çeşitli 6.4 1,400

Cuma Gecesi
2002 Dram Çeşitli 6.7 1,676

Orada Saat Kaç?
2001 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.3 4,058

Alın Yazısı
2000 Dram Çeşitli 6.8 1,054
1999 Dram Çeşitli 5.8 3,971
1999 Komedi Çeşitli 5.6 787

Hayat Bir Şarkıdır
1997 Komedi Çeşitli 7.4 3,592
1997 Kısa Metraj Çeşitli 6.5 152
1996 Gerilim Çeşitli 5.8 238
1993 Komedi 7.5 1,523
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018