Giriş Kayıt
James Pickens Jr.

James Pickens Jr. (63)


Oyuncu

James Pickens Jr., 26 Ekim 1954 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Grey's Anatomy (2005), Doğru Hamle (2010), Gridlock'd (1997), RocketMan (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1954
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: James Pickens | Jimmy Pickens | James Pickins Jr.
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.4 5,784
2013 59 Biyografi Oyuncu 7.5 75,116
2012 Dram Oyuncu 7.3 431
2010 Oyuncu 8.6 29

Doğru Hamle
2010 56 Komedi Oyuncu 5.9 11,786
2010 56 Belgesel Oyuncu 9.2 6
2008 54 Dram Oyuncu 5.6 232
2007 Komedi Oyuncu 6.7 20,150
2006 52 Dram Oyuncu 7.2 18

Zehir
2005 51 Gerilim Oyuncu 4.7 8,822
2005 Dram Oyuncu 7.6 197,677

Beyaz Rus
2003 49 Suç Oyuncu 4.6 262
2003 Dram Oyuncu 6.4 129

Kızıl Ejder
2002 48 Suç Oyuncu 7.2 224,822

Tuhaf Bir Dostluk
2002 48 Dram Oyuncu 7.3 2,940
2001 Komedi Oyuncu 8.7 106,161

Trafik
2000 46 Suç Oyuncu 7.6 182,575
2000 Komedi Oyuncu 8.7 81,231

Gençlik Yılları
1999 45 Dram Oyuncu 7.1 5,819
1999 45 Komedi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 7.3 10,433
1998 44 Dram Oyuncu    
1998 44 Romantik Oyuncu 5.6 6,070
1998 44 Komedi Oyuncu 6.8 22,610

Küre
1998 44 Dram Oyuncu 6.1 90,865
1997 43 Komedi Oyuncu 5.9 8,057
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,490

Gridlock'd
1997 43 Komedi Oyuncu 7.0 12,491
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,641

Geçmişten Ruhlar
1996 42 Dram Oyuncu 6.7 9,193

Kardeş Gibiydiler
1996 42 Suç Oyuncu 7.6 170,456
1995 41 Biyografi Oyuncu 7.1 25,997
1995 41 Suç Oyuncu 6.9 17,354
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,592
1994 40 Suç Oyuncu 5.3 2,614
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,142

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 176,789
1993 39 Suç Oyuncu 7.5 45,162

Kaynama Noktası
1993 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,926

Yasak Geçit
1992 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,474

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 26,517
1988 Komedi Oyuncu 7.0 36,333
1986 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 15,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018