Giriş Kayıt
Joe Pichler

Joe Pichler (32)


Oyuncu

Joseph David Wolfgang Pichler, 14 Şubat 1987 Bremerton, Washington, ABD doğumlu oyuncu.

Beethoven's 3rd (2000), Beethoven's 4th (2001), Children on Their Birthdays (2002), (1999) Kazanma Hırsı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph David Wolfgang Pichler
Doğum Tarihi: 14 Şubat 1987
Doğum Yeri: Bremerton, Washington, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 15 Komedi Oyuncu 6.5 515
2001 Aile Oyuncu 7.5 393
2001 Komedi Oyuncu 4.1 3,290
2001 14 Komedi Oyuncu 6.3 1,015
2000 Aile Oyuncu 4.1 4,709
1999 12 Dram Oyuncu 6.2 709

Kazanma Hırsı
1999 12 Komedi Oyuncu 6.5 38,836

Yan Odadan Melodiler
1998 11 Komedi Oyuncu 6.5 4,491
1997 Dram Oyuncu 6.1 293
1997 Suç Oyuncu 6.2 265

Fanatik
1996 9 Dram Oyuncu 5.8 43,114
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019