Giriş Kayıt
Ugo Piccone

Ugo Piccone


Görüntü Yönetmeni

Ugo Piccone, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 150

Dünyanın En Eski Mesleği
1969 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 585
1968 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 131
1968 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 636
1968 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 55

Anna Magdalena Bach'ın Günlüğü
1968 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.1 1,009
1966 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 112
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019