Giriş Kayıt
Emo Philips

Emo Philips (63)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Phil Soltanec, 07 Şubat 1956 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

UHF (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Phil Soltanec
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1956
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Emo Phillips
Burcu: Kova
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 59 Komedi Oyuncu 4.0 106
2015 59 Belgesel Oyuncu 6.8 300
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,087

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 65,996
2008 52 Dram 5.4 393
2006 50 Komedi Oyuncu 5.3 3,613
2005 49 Belgesel Oyuncu 6.4 15,639
2002 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.5 4,792

Zor Baba
2000 44 Komedi Yapımcı 7.0 293,249
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,103
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,655
1989 33 Komedi Oyuncu 7.0 24,090
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019