Giriş Kayıt
Phil Miler

Phil Miler


Oyuncu

Phil Miler, oyuncu.

O Matador (2017), (2011) Rio (2011), (2016) Pele: Bir Efsanenin Doğuşu (2016), (2017) SMILF (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Phil
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.9 32,318

Tanrıdan Gelen
2017 Korku Oyuncu 6.8 430
2017 Western Oyuncu 6.0 1,412
2017 Komedi Oyuncu 6.8 3,008
2017 Komedi Oyuncu 7.4 1,243

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 12,685
2015 Dram Oyuncu 5.9 313
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 68,748

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Çeşitli 4.9 201,181

Palyaço
2011 Dram Oyuncu 7.3 3,483

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 319,834
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 185,136
2011 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.2 322
2005 Macera Oyuncu    
2004 Belgesel Oyuncu 7.3 491
2002 Dram Oyuncu 6.6 52
2002 Komedi Oyuncu 6.3 175

Üstteki Kadın
2000 Komedi Oyuncu 5.3 8,639
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,253) The Sinner (2,026) La Casa de Papel (1,343) Castle Rock (1,341) Shameless (1,289) A Discovery of Witches (1,254) Suits (1,204) Bodyguard (1,181) The 100 (1,175) Fear the Walking Dead (917)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018