Giriş Kayıt
Kevin Phelan

Kevin Phelan


Görsel Efekt, Editör, Sesler

Kevin Phelan, görsel efekt, editör, sesler.

Daha Yaklaş (2004), Adalet İçin (1996), Evil Aliens (2005), Wah-Wah (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapım Yöneticisi    
2016 Korku Yapımcı
Editorial Department
3.7 637
2014 Dram Yapımcı 6.4 3,163
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 361

Karanlık Dalgalar
2012 Macera Çeşitli 4.3 7,525

Aşkım Benim
2012 Dram Sesler 5.4 16,835
2011 Animasyon Çeşitli 6.2 66

Arbor
2010 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.2 1,531

Bağımlılık
2010 Biyografi Editorial Department 6.4 6,594
2010 Dram Çeşitli 3.0 348
2010 Biyografi Yapımcı 6.6 3,712
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 65,046

Dost Kazığı
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.4 65,019

Ay Prensesi
2008 Macera Görsel Efekt 6.2 8,816

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 24,775
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 960

İyi İnsan
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 6,344
2008 Komedi Görsel Efekt 7.2 3,136

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 11,248
2008 Belgesel Editorial Department 7.3 145

Kan Savaşı
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.3 1,419
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 365
2007 Fantastik Görsel Efekt 4.7 1,717

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 316,161
2007 Dram Editorial Department 7.1 825
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 1,415

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 8,506

Bir Zamanlar
2007 Dram Çeşitli 7.9 103,412

Kanlı Mesai
2006 Komedi Editorial Department 6.5 34,388
2006 Komedi Editorial Department 6.3 1,964
2006 Belgesel Editorial Department 7.8 2,688

John Lennon Cinayeti
2006 Suç Editorial Department 6.3 1,357
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 5,004

Zamana Güzellik Kat
2006 Komedi Görsel Efekt 7.2 78,616

Amerikan Büyüsü
2005 Korku Editorial Department
Görsel Efekt
5.1 23,535

Tatilde Dehşet
2005 Korku Görsel Efekt 5.1 3,622

Raydan Çıkanlar
2005 Dram Görsel Efekt 6.6 67,191

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Editorial Department 7.2 180,364

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 108,701
2005 Aksiyon Editorial Department 6.0 2,362

Cellat
2005 Biyografi Editorial Department 7.5 4,512
2005 Dram Görsel Efekt 6.5 717
2005 Komedi Görsel Efekt 5.4 5,373

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 Macera Görsel Efekt 5.3 637

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
8.3 1,157,626
2005 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.9 2,785
2005 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
5.6 1,743

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Editorial Department 4.8 5,350

İçimizdeki Düşman
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 4,330
2005 Komedi Editorial Department 6.0 881

Aynalı Maske
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 21,502
2005 Belgesel Editorial Department 7.5 323

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 Dram Görsel Efekt 7.0 9,694

Ella
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 55,715

Daha Yaklaş
2004 Dram Görsel Efekt 7.3 186,795

Bebek
2004 Komedi Görsel Efekt 4.9 33,985

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Editorial Department 6.0 92,636

Doğum
2004 Dram Görsel Efekt 6.1 32,425
2004 Korku Editorial Department 6.1 200

Dehşet Tüneli
2004 Korku Editorial Department 5.6 25,997

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 469,434
2004 Dram Editorial Department 7.3 1,502

Benim Ülkem
2004 Dram Editorial Department 6.1 2,376

Yanlış Hesap
2003 Komedi Editorial Department 6.9 14,511

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
7.6 371,784
2003 Belgesel Sesler 7.6 2,012

Boşluğa Dokunmak
2003 Belgesel Editorial Department 8.0 30,664

Müzisyenler Savaşı
2003 Komedi Editorial Department 4.0 972

Pinokyo
2002 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
4.3 7,111

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
6.1 187,751

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 473,505

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 181,884

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Görsel Efekt 6.7 137,849

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Görsel Efekt 7.1 236,793

Rüyamda
1999 Dram Görsel Efekt 5.5 11,627

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 65,399

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 70,295

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 38,157

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Görsel Efekt 6.5 13,166

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 Dram Çeşitli 6.8 6,450

Çakal
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 97,638

Ufuk Faciası
1997 Korku Görsel Efekt 6.7 139,829
1997 Dram Görsel Efekt 6.9 2,480
1997 Dram Görsel Efekt 6.9 2,811
1997 Komedi Görsel Efekt 6.7 9,293
1997 Macera Görsel Efekt 5.1 1,894
1996 Dram Çeşitli 7.8 33,577

Yasak Aşk
1996 Dram Görsel Efekt 7.0 9,370

İngiliz Hasta
1996 Dram Görsel Efekt 7.4 162,176

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 349,732

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,724

Adalet İçin
1996 Dram Görsel Efekt 6.2 18,211
1996 Komedi Görsel Efekt 4.7 983
1996 Macera Görsel Efekt 7.0 18,553

Yeraltı
1995 Komedi Görsel Efekt 8.1 49,965
1995 Animasyon Görsel Efekt 8.2 34,795

Ölüm Makinesi
1994 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 3,248
1992 Komedi Çeşitli 5.7 439
1991 Komedi Çeşitli 6.3 506

Balıkçı Kral
1991 Komedi Çeşitli 7.6 71,851

Wanda Adında Bir Balık
1988 Komedi Editorial Department 7.6 119,953
1987 Dram Çeşitli 5.6 1,933

İskoçyalı
1986 Macera Sesler 7.2 110,692
1986 Dram Editorial Department 5.6 2,798

Manzaralı Oda
1985 Dram Çeşitli 7.4 34,997

Efsane
1985 Fantastik Sesler 6.5 53,474
1985 Aksiyon Sesler 5.7 2,556

Hindistana Bir Geçit
1984 Macera Çeşitli 7.4 15,163

Kurtlar Sofrası
1984 Korku Editorial Department 6.7 13,222

Operadaki Hayalet
1925 Korku 7.7 14,615
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018