Giriş Kayıt
Katalin Petényi

Katalin Petényi (77)


Animasyon, Yönetmen, Senarist

Katalin Petényi, 12 Mart 1941 Budapest, Macaristan doğumlu animasyon, yönetmen, senarist.

Számüzöttek (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mart 1941
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Diğer Bir İsmi: Gy. Petényi Katalin | Petényi Katalin | Petényi Ka
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 70 Animasyon Animasyon 7.8 562
2000 Komedi Yönetmen 4.4 786
1995 54 Animasyon Animasyon 5.3 120
1991 50 Animasyon Animasyon 6.9 2,145
1990 Animasyon Animasyon 7.5 250
1983 42 Dram Editör
Senarist
7.6 417
1981 40 Animasyon Çeşitli 8.3 4,771
1980 39 Animasyon Animasyon 7.3 108
1972 31 Dram Çeşitli 4.0 7
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019