Giriş Kayıt
Paul F. Petzoldt

Paul F. Petzoldt


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Paul F. Petzoldt, kameraman, görüntü yönetmeni.

Evening Shade (1990), Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie (1999), (1989) Seinfeld (1989), (1987) Harry and the Hendersons (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Kameraman 6.8 340

Kriminal
2005 Suç Kameraman 8.1 135,571
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 11,777
1999 Dram Kameraman 6.8 753
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 440
1995 Komedi Kameraman 6.0 374
1990 Komedi Kameraman 7.0 1,018
1989 Komedi Kameraman 8.9 218,720
1989 Aksiyon Kameraman 5.5 2,446
1987 Aksiyon Kameraman 5.4 7,719
1987 Komedi Kameraman 5.9 28,127
1984 Biyografi Kameraman 6.6 126
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019