Giriş Kayıt
Holger Petzold

Holger Petzold (75)


Oyuncu

Holger Petzold, 01 Ocak 1944 Owschlag, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1944
Doğum Yeri: Owschlag, Almanya
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ego
2007 63 Oyuncu 6.6 252
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,250
1995 Suç Oyuncu 7.2 35
1989 Dram Oyuncu 4.7 153
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1977 Suç Oyuncu 6.3 517

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,082
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019