Giriş Kayıt
Christine Petrov

Christine Petrov


Görsel Efekt

Christine Petrov, görsel efekt.

Güzel Joe (2000), Bliss (1997), Bay Rice'in Sırrı (2000), Özgür Willy 3 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 130,660

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 219,040

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 534,286

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 761,625

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 157,988

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 615,323
2014 Biyografi Görsel Efekt 6.8 29,434

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 386,199

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 227,693

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 163,167

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 320,432

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 68,470

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 140,652

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 224,316

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 80,760

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 135,716
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 114,003

Jack ve Jill
2011 Komedi Görsel Efekt 3.3 69,328

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 146,637

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 266,375

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 272,394

Diş Perisi
2010 Komedi Görsel Efekt 5.0 36,508

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.3 138,289
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 444,743

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 69,386

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 19,037

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 188,858

Davetsiz
2009 Dram Görsel Efekt 6.4 70,236

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 246,165

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt 4.5 1,942

Alacakaranlık
2008 Dram Görsel Efekt 5.2 384,086

Sahtekar
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 219,351

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 344,713

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 137,026

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt 5.4 3,043

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 144,124

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 277,168

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 33,657

Seksi Futbolcu
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 133,464

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 450,747
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 69,916

İyi Evlat!
2003 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,755
2003 Aile Görsel Efekt 5.7 2,048

Tersyüz
2002 Komedi Görsel Efekt 7.7 162,108

Noel Baba 2
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 42,674

Majestic
2001 Dram Görsel Efekt 6.9 49,006

Katil
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 12,605

Cennetin Diğer Yakası
2001 Macera Görsel Efekt 6.5 3,649

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Görsel Efekt 5.1 51,798

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Görsel Efekt 5.8 570

Güzel Joe
2000 Dram Görsel Efekt 5.9 2,075
1999 Korku Görsel Efekt 7.1 1,398
1998 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,433

Chucky'nin Gelini
1998 Komedi Görsel Efekt 5.4 46,384
1997 Dram Görsel Efekt 5.4 662
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 3,172

Özgür Willy 3
1997 Aile Görsel Efekt 4.7 8,257

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 75,472
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 2,547
1997 Dram Görsel Efekt 6.1 1,896

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 2,570
1996 Dram Görsel Efekt 8.3 429
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018