Giriş Kayıt
Leonard Peterson

Leonard Peterson


Sesler

Leonard Peterson, sesler.

Rooster Cogburn (1975), The Hindenburg (1975), Pasifik Savaşları (1976), Strange Brew (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leonard S. Peterson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Komedi Sesler 5.8 1,180
1983 Komedi Sesler 6.8 14,374
1981 Dram Sesler 4.4 234

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Sesler 6.4 4,954

Kökler
1977 Dram Sesler 8.3 14,733

Pasifik Savaşları
1976 Aksiyon Sesler 6.8 15,474
1975 Macera Sesler 6.2 4,537
1975 Aksiyon Sesler 6.9 9,469
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018