Giriş Kayıt
Leonard Peterson

Leonard Peterson


Sesler

Leonard Peterson, sesler.

Rooster Cogburn (1975), The Hindenburg (1975), Pasifik Savaşları (1976), Strange Brew (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leonard S. Peterson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Komedi Sesler 5.8 1,019
1983 Komedi Sesler 6.8 14,118
1981 Dram Sesler 4.3 199

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Sesler 6.4 4,792

Kökler
1977 Dram Sesler 8.5 9,543

Pasifik Savaşları
1976 Aksiyon Sesler 6.8 15,239
1975 Macera Sesler 6.2 3,916
1975 Aksiyon Sesler 6.9 9,280
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018