Giriş Kayıt
Ashlee Petersen

Ashlee Petersen


Makyaj

Ashlee Petersen, makyaj.

Not Another Teen Movie (2001), Killing Zoe (1993), Ölümcül Tehdit (1992), Gecenin Baykusu (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ashlee Peterson
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşka Veda
2003 Komedi Makyaj 6.3 37,510

Salton Denizi
2002 Suç Makyaj 7.1 28,611

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Makyaj 6.2 21,721
2001 Komedi Makyaj 5.7 91,087

Çifte Tehlike
1999 Suç Makyaj 6.4 66,433

ÖldürenTutku
1999 Dram Makyaj 4.9 14,077

Kızları Öp
1997 Suç Makyaj 6.6 59,365

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Makyaj 5.5 65,730
1997 Dram Makyaj 5.8 4,202

Cinnet
1997 Dram Makyaj 6.1 14,278

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Makyaj 5.2 2,943

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Makyaj 3.3 23,457
1995 Biyografi Makyaj 7.2 2,083

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Makyaj 6.5 46,624

Mahşer
1994 Macera Makyaj 7.2 29,007
1993 Suç Makyaj 6.5 18,874
1993 Aksiyon Makyaj 5.5 13,924

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Makyaj 5.6 3,034

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Makyaj 6.3 28,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019