Giriş Kayıt
William Frederick Peters

William Frederick Peters (98)


Müzisyen

William Frederick Peters, 09 Ağustos 1871 Sandusky, Ohio, ABD doğumlu müzisyen.

Fırtına Çocukları (1921) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Frederick Peters
Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1871
Doğum Yeri: Sandusky, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: William F. Peters
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Namusum İçin
1929 58 Macera Müzik 7.0 311
1923 52 Dram Müzik 4.8 44
1922 51 Romantik Müzik 6.6 1,042

Fırtına Çocukları
1921 50 Dram Müzik 7.3 5,218

Doğu Yolu
1920 49 Dram Müzik 7.4 5,579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022