Giriş Kayıt
John Peters

John Peters


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Kameraman

John Peters, görüntü yönetmeni, yönetmen, kameraman.

Without A Trace (2002), Cankurtaran (2013), A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011), Ayın Çalışanı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 3,778
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 965
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 15
2013 Aksiyon Kameraman 8.4 72,626

Cankurtaran
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 13,103

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 42,030
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 9,941
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 2,115
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 5.6 356
2008 Komedi Yönetmen 7.7 174
2007 Dram Yönetmen 6.8 1,137

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 8,589
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,513
2003 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.2 3,603
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2002 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.9 16,228
1997 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 3,055
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018