Giriş Kayıt
John Peters

John Peters


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Kameraman

John Peters, görüntü yönetmeni, yönetmen, kameraman.

Without A Trace (2002), Cankurtaran (2013), A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011), Ayın Çalışanı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 3,863
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 1,010
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 17
2013 Aksiyon Kameraman 8.4 73,191

Cankurtaran
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 13,175

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 42,191
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 10,656
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 2,254
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 5.4 384
2008 Komedi Yönetmen 7.5 179
2007 Dram Yönetmen 6.8 1,163

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 8,980
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,652
2003 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.2 3,784
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 247
2002 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.9 16,306
1997 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 3,389
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018