Giriş Kayıt
Jean Peters

Jean Peters (97)


Oyuncu

Elizabeth Jean Peters, 15 Ekim 1926 Canton, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

1957 yılının Ocak ayında Howard Hughes ile evlendi. 14 yılın ardından 1971 yılının Haziran ayında boşandılar. 1971 yılının Ağustos ayında Stanley Hough ile evlendi. 19 yılın ardından 1990 yılının Şubat ayında boşandılar.

Niagara (1953), Cenup Sokağı (1953), Viva Zapata! (1952), Asi Cengaver (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Jean Peters
Doğum Tarihi: 15 Ekim 1926
Doğum Yeri: Canton, Ohio, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.66 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 76 Belgesel Oyuncu 7.4 160
2001 75 Aile Oyuncu 6.5 906
1997 Belgesel Oyuncu 7.0 137
1995 69 Belgesel Oyuncu 8.5 5,123
1981 55 Biyografi Oyuncu 7.6 662
1955 29 Biyografi Oyuncu 7.1 1,122

Aşk Çesmesi
1954 28 Dram Oyuncu 6.2 3,693

Kırık Mızrak
1954 28 Western Oyuncu 6.9 4,262

Asi Cengaver
1954 28 Western Oyuncu 6.3 4,860
1953 27 Dram Oyuncu 6.5 1,304
1953 27 Suç Oyuncu 6.7 1,813

Cenup Sokağı
1953 27 Suç Oyuncu 7.6 16,017
1953 27 Kara Film Oyuncu 7.0 19,599
1952 26 Biyografi Oyuncu 7.3 12,345
1952 26 Dram Oyuncu 7.1 324
1952 26 Macera Oyuncu 6.4 421

Son Yaprak
1952 26 Dram Oyuncu 7.2 3,039
1951 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,476
1951 25 Dram Oyuncu 6.4 369
1951 25 Komedi Oyuncu 6.5 1,418
1949 23 Komedi Oyuncu 6.8 1,868
1948 22 Dram Oyuncu 6.6 364

Büyük Denizci
1947 21 Macera Oyuncu 6.8 2,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024