Giriş Kayıt
Frank Pesce

Frank Pesce


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Frank Pesce, oyuncu, yapımcı, dublör.

29th Street (1991), (1986) Top Gun (1986), (1984) Sosyete Polisi (1984), (1980) Manyak (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Franck Pesce | Frank J. Pesce | Frankie Pesce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram 4.3 1,720

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 221,809

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 155,118

Bana Ulaş
2014 Dram Oyuncu 4.9 2,279
2014 Suç 4.7 431

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 53,763

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 124,528
2009 Biyografi Oyuncu 5.5 283

Ortadaki Adam
2009 Komedi Oyuncu 6.6 34,999

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 51,046
2001 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.4 7,753

Siyah ve Beyaz
1999 Suç Oyuncu 5.0 5,363

Köstebek
1997 Biyografi Oyuncu 7.8 254,018
1997 Suç Oyuncu 3.9 295

Cennette Tuzak
1994 Macera Oyuncu 5.9 11,503
1994 Aksiyon Oyuncu 4.8 170
1993 Dram Oyuncu 5.3 426
1993 Gerilim Oyuncu 3.9 231

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,997
1992 Aksiyon Oyuncu 3.5 279
1991 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.3 2,333

Manyak Polis 2
1990 Suç Oyuncu 5.9 5,246
1989 Aksiyon Oyuncu 4.3 211

Hür Kan
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 34,794
1989 Suç Oyuncu 6.0 1,214

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Dublör 5.3 3,622

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 64,088

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Oyuncu 4.9 745

Manyak Polis
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 12,185

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 98,041
1987 Suç Oyuncu 6.4 2,065
1986 Aksiyon Oyuncu 6.9 259,784

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Oyuncu 7.3 148,047

Patron Kim?
1984 Komedi Oyuncu 6.5 9,500

Altının Laneti
1983 Dram Oyuncu 6.0 2,579
1983 Dram Oyuncu 6.2 42,498

Uyanık
1983 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,380
1982 Komedi Oyuncu 5.3 2,756

Manyak
1980 Dram Oyuncu 6.5 12,351

Amerikan Jigolo
1980 Suç Oyuncu 6.3 19,135

Çıplak Güneş
1979 Suç Oyuncu 4.0 1,371
1978 Aksiyon Oyuncu 5.6 124

Fedai
1978 Dram Oyuncu 5.8 4,168
1978 Suç Oyuncu 6.9 2,060

Dehşetin Bedeli
1977 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,615
1977 Suç Oyuncu 9.5 3,791
1976 Dram Oyuncu 8.1 468,507

Baba 2
1974 Suç Oyuncu 9.0 988,256
1973 Suç Oyuncu 7.1 5,617
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019