Giriş Kayıt
Raphaël Personnaz

Raphaël Personnaz


Oyuncu

Raphaël Personnaz, oyuncu.

Yeni Kız Arkadaşım (2014), After (2012), Dışişleri (2013), Aşka Şans Ver (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.79 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beyaz Diş
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 1,629
2018 Biyografi Oyuncu 6.9 123
2016 Macera Oyuncu 6.9 763

Yeni Kız Arkadaşım
2014 Dram Oyuncu 6.6 6,577
2014 Dram Oyuncu 6.2 280

Soruşturma
2014 Suç Oyuncu 6.6 1,726

Dışişleri
2013 Komedi Oyuncu 6.4 2,864
2013 Dram Oyuncu 6.8 929
2013 Dram Oyuncu 6.8 907
2013 Dram Oyuncu 6.3 957

Aşk Taktikleri
2012 Komedi Oyuncu 5.5 764
2012 Dram Oyuncu 6.6 83,576
2012 Romantik Oyuncu 5.4 3,854

Üç Ayrı Dünya
2012 Dram Oyuncu 6.5 636

Özel Kuvvetler
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,703

Aşka Şans Ver
2010 Komedi Oyuncu 6.2 2,054

Montpensier Prensesi
2010 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,239
2010 Komedi Oyuncu 6.5 705

Moda Kurbanı
2009 Komedi Oyuncu 4.0 152
2009 Dram Oyuncu 6.2 10
2009 Komedi Oyuncu 6.1 68
2007 Oyuncu 7.6 21

Fidel'in Yüzünden
2006 Dram Oyuncu 7.6 4,709
2003 Suç Oyuncu    

Ev Sahipleri
2002 Komedi Oyuncu 5.4 182
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019