Giriş Kayıt
Sue Perrotto

Sue Perrotto (51)


Yönetmen, Animasyon, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Sue Perrotto, 26 Mart 1968 doğumlu yönetmen, animasyon, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Phineas and Ferb (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1968
Diğer Bir İsmi: Sue Perotto
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.9 380
2014 Animasyon Yönetmen 8.3 450
2013 Animasyon Yönetmen 8.4 367

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 43 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
Senarist
7.4 6,668
2007 Animasyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yönetmen
Animasyon
8.0 28,159
2007 Animasyon Yönetmen 7.5 982

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Animasyon 5.8 2,168

Kamp Lazlo
2005 Animasyon Animasyon 6.5 6,789

Minik Fil Heffalump
2005 37 Animasyon Animasyon 6.4 5,626
2004 Animasyon Yönetmen 8.3 4,850
2004 36 Animasyon Animasyon 6.6 1,506

Kod Adı: Afacanlar
2002 Animasyon Animasyon
Çeşitli
7.2 14,317
2001 Animasyon Yönetmen 7.7 17,845
1998 Animasyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Animasyon
6.9 8,783
1997 Animasyon Yönetmen 8.1 21,526
1996 28 Animasyon Çeşitli 6.8 48,277
1993 Animasyon Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
7.5 25,373
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (383,703) Chernobyl (26,267) The Big Bang Theory (6,502) Killing Eve (2,952) The 100 (2,596) The Blacklist (2,040) Vikings (1,697) Shingeki no kyojin (1,400) Breaking Bad (1,395) The Flash (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019