Giriş Kayıt
Olivier Perrier

Olivier Perrier (78)


Oyuncu

Olivier Perrier, 15 Eylül 1940 Hérisson, Allier, Fransa doğumlu oyuncu.

Dudaklarımı Oku (2001), Alın Yazısı (2000), Bir Yudum Bahar (2012), Fidel'in Yüzünden (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1940
Doğum Yeri: Hérisson, Allier, Fransa
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 76 Dram Oyuncu 6.6 761
2015 75 Oyuncu 5.6 120
2013 73 Komedi Oyuncu 4.8 562

Bir Yudum Bahar
2012 72 Dram Oyuncu 6.9 689
2011 71 Dram Oyuncu 5.8 216

Kadınlar ve Atlar
2011 71 Dram Oyuncu 5.4 169

Tanrılar ve İnsanlar
2010 70 Dram Oyuncu 7.2 13,883

Aşk Uğruna
2008 68 Suç Oyuncu 7.1 8,055

İhanet Oyunları
2008 68 Aksiyon Oyuncu 6.2 799
2007 Komedi Oyuncu 7.7 496

Fidel'in Yüzünden
2006 66 Dram Oyuncu 7.6 4,709

Dudaklarımı Oku
2001 61 Suç Oyuncu 7.4 12,416

Alın Yazısı
2000 60 Dram Oyuncu 6.8 1,060
1996 56 Dram Oyuncu 7.1 161
1986 46 Komedi Oyuncu 6.9 49
1976 36 Suç Oyuncu 7.3 252
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019