Giriş Kayıt
Frank Perl

Frank Perl


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Frank Perl, kameraman, görüntü yönetmeni.

Çok İstekli (1986), Crimes of the Heart (1986), (1996) Space Jam (1996), (1985) Ölülerin Günü (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Kameraman 6.2 79,400
2011 Dram Kameraman 7.3 429
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 7.6 26,875
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 1,656
2009 Dram Kameraman 7.7 43,290
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 1,408
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 8.1 148,068
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 5,884
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 22,484

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.6 215,576
2005 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.7 1,500
1999 Suç Kameraman 6.3 1,445
1999 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 2,424

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Kameraman 7.0 68,322

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Kameraman 7.7 237,003

Aşk Ve Dans
1998 Dram Kameraman 5.9 5,359

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Kameraman 6.6 140,627

Dawson's Creek 5
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 30,898

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Kameraman 5.5 79,855
1996 Animasyon Kameraman 6.4 135,514

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Kameraman 5.4 17,177
1996 Dram Kameraman 7.5 753

Göze Göz
1996 Suç Kameraman 6.2 11,740

Kırık Ok
1996 Aksiyon Kameraman 6.0 84,191
1995 Müzikal Kameraman 5.7 1,059
1995 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.6 14,680

Brady\'ler İş Başında
1995 Komedi Kameraman 6.0 18,920

İlk Canilik
1995 Dram Kameraman 7.3 24,197

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Kameraman 5.5 42,910

Ayı Jack
1993 Dram Kameraman 6.5 3,571

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Kameraman 6.0 46,720

Ölümün Gözleri
1990 Korku Kameraman 6.1 5,180

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Kameraman 6.8 1,773
1989 Gerilim Kameraman 5.0 553
1988 Komedi Kameraman 6.2 21,588
1988 Aksiyon Kameraman 5.7 1,182

Dominick ve Eugene
1988 Dram Kameraman 7.1 2,511
1988 Komedi Kameraman 8.3 31,095

Korku Şovu 2
1987 Komedi Kameraman 6.1 18,854

Kazanma Arzusu
1986 Dram Kameraman 7.6 38,569
1986 Komedi Kameraman 6.4 3,232

Çok İstekli
1986 Komedi Kameraman 6.6 6,903

Ölülerin Günü
1985 Aksiyon Kameraman 7.2 56,426
1985 Belgesel Kameraman 5.6 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018