Giriş Kayıt
Diane Perella

Diane Perella


Oyuncu

Diane Perella, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gizem Oyuncu 6.1 30
2010 Biyografi Oyuncu 8.3 24,088

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 Dram Oyuncu 6.5 11,771
2006 Dram Oyuncu 7.1 862
2000 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,827
1995 Suç Oyuncu 6.3 245
1994 Komedi Oyuncu 5.2 16,662
1993 Komedi Oyuncu 5.4 3,913

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi 7.7 144,237
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,541
1991 Oyuncu 6.3 166
1986 Dram Oyuncu 6.8 39
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019