Giriş Kayıt
Diane Perella

Diane Perella


Oyuncu

Diane Perella, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gizem Oyuncu 6.1 30
2010 Biyografi Oyuncu 8.3 23,741

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 Dram Oyuncu 6.5 11,707
2006 Dram Oyuncu 7.1 857
2000 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,783
1995 Suç Oyuncu 6.3 242
1994 Komedi Oyuncu 5.2 16,432
1993 Komedi Oyuncu 5.4 3,857

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi 7.7 142,968
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,400
1991 Oyuncu 6.3 160
1986 Dram Oyuncu 6.9 38
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018