Giriş Kayıt
Lee Percy

Lee Percy (65)


Editör, Editör, Yapımcı, Kameraman

Lee Percy, 10 Şubat 1953 Kalamazoo, Michigan, ABD doğumlu editör, editör, yapımcı, kameraman.

Snowden (2016), Carrie: Günah Tohumu (2013), Erkekler Ağlamaz (1999), Sanal Hayatlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1953
Doğum Yeri: Kalamazoo, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Lee Edward Percy
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aramızdaki Sözler
2017 64 Aksiyon Editör 6.4 46,635
2016 63 Biyografi Editör 7.3 107,536
2015 62 Korku 6.8 132,584
2015 62 Dram Editör 6.1 1,004

Kızım İçin
2014 61 Dram Editör 7.1 1,139

Carrie: Günah Tohumu
2013 60 Dram Editör 5.9 120,839

Arada Kalan
2012 59 Dram Editorial Department 7.5 24,428

Sanal Hayatlar
2012 59 Dram Editör 7.5 68,328
2012 Suç Yapımcı 7.6 11,054
2011 58 Dram Editorial Department    
2011 58 Komedi Editör 6.2 3,882

Ajan Salt
2010 57 Aksiyon Editorial Department 6.4 269,205
2010 57 Suç Editör 5.2 1,293
2009 56 Biyografi Editorial Department 7.1 2,961
2009 56 Macera Editör 5.8 10,848

Bir Köpek Yılı
2009 56 Komedi Editorial Department 6.1 2,147
2009 56 Dram Editör 6.6 757

Boz Bahçeler
2009 56 Biyografi Editör 7.5 8,026
2009 56 Komedi Editorial Department 7.3 1,211

Risk Almak
2009 56 Dram Editör 7.5 11,263

Gürültü
2007 54 Komedi Editör 6.2 3,872

Ölümden Daha Soğuk
2007 54 Dram Editör 5.9 19,902
2006 53 Biyografi Editorial Department 6.6 2,808

Buz Hasadı
2005 52 Komedi Editör 6.3 21,551
2005 52 Dram Editör    

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 51 Dram Editör 7.2 22,731

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 51 Dram Editör 6.8 12,124

Zarafet Dolu Maria
2004 51 Suç Editör 7.5 30,682

Adım Adım Cinayet
2002 49 Suç Editör 6.1 47,933
2001 48 Dram Editör 5.9 4,249

İnançlı
2001 48 Dram Editör 7.2 32,974

Erkekler Ağlamaz
1999 46 Biyografi Editör 7.6 84,710

Son Umut
1998 45 Aksiyon Editör 6.1 13,981

Stüdyo 54
1998 45 Dram Editör 5.8 29,636

Ilk günah
1996 43 Suç Editör 6.1 6,750

Ölüm Öpücüğü
1995 42 Aksiyon Editör 5.9 14,383
1994 41 Komedi Editör 6.5 11,038
1994 Aksiyon Editör 6.8 1,879

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 39 Dram Editör 6.3 27,355

Şiddet Yılı
1991 38 Aksiyon Editör 5.7 1,888

Talihin Dönüşü
1990 37 Biyografi Editör 7.3 12,210

Mavi Savaşçı
1989 36 Aksiyon Editör 5.6 9,294
1989 36 Komedi Editör 4.8 322
1987 34 Gizem Editör 5.3 1,067
1987 34 Fantastik Editör 6.3 7,417
1986 33 Korku Editör 6.7 18,054
1986 33 Fantastik Editör 4.4 7,973

Çalınmış Ruhlar
1985 32 Korku Editör 7.2 46,859

Örümcek Kadının Öpücüğü
1985 32 Dram Editorial Department 7.4 11,122
1982 29 Komedi Editör 5.5 1,071
1981 28 Macera Editorial Department 6.3 1,958
1980 27 Korku Kameraman 4.3 324
1980 27 Aksiyon Editör 7.4 8,072
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018