Giriş Kayıt
Lee Percy

Lee Percy (65)


Editör, Editör, Yapımcı

Lee Percy, 10 Şubat 1953 Kalamazoo, Michigan, ABD doğumlu editör, editör, yapımcı.

Snowden (2016), Carrie: Günah Tohumu (2013), Erkekler Ağlamaz (1999), Sanal Hayatlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1953
Doğum Yeri: Kalamazoo, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Lee Edward Percy
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aramızdaki Sözler
2017 64 Aksiyon Editör 6.4 52,081
2016 63 Biyografi Editör 7.3 112,506
2015 62 Korku 6.8 142,599
2015 62 Dram Editör 6.2 1,848

Kızım İçin
2014 61 Dram Editör 7.0 1,899

Carrie: Günah Tohumu
2013 60 Dram Editör 5.9 122,657

Arada Kalan
2012 59 Dram Editorial Department 7.5 24,878

Sanal Hayatlar
2012 59 Dram Editör 7.5 69,062
2012 Suç Yapımcı 7.7 11,149
2011 58 Dram Editorial Department 6.5 3,306
2011 58 Komedi Editör 6.2 4,326

Ajan Salt
2010 57 Aksiyon Editorial Department 6.4 272,551
2010 57 Suç Editör 5.2 1,414
2009 56 Biyografi Editorial Department 7.1 4,069
2009 56 Macera Editör 5.8 11,150

Bir Köpek Yılı
2009 56 Komedi Editorial Department 6.1 2,506
2009 56 Dram Editör 6.6 774

Boz Bahçeler
2009 56 Biyografi Editör 7.5 8,444
2009 56 Komedi Editorial Department 7.2 1,396

Risk Almak
2009 56 Dram Editör 7.5 12,087

Gürültü
2007 54 Komedi Editör 6.2 4,061

Ölümden Daha Soğuk
2007 54 Dram Editör 5.9 20,258
2006 53 Biyografi Editorial Department 6.6 3,305

Buz Hasadı
2005 52 Komedi Editör 6.3 22,075
2005 52 Dram Editör 6.0 1,360

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 51 Dram Editör 7.2 23,703

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 51 Dram Editör 6.7 12,722

Zarafet Dolu Maria
2004 51 Suç Editör 7.5 32,418

Adım Adım Cinayet
2002 49 Suç Editör 6.1 48,623
2001 48 Dram Editör 5.9 4,318

İnançlı
2001 48 Dram Editör 7.2 33,918

Erkekler Ağlamaz
1999 46 Biyografi Editör 7.6 85,591

Son Umut
1998 45 Aksiyon Editör 6.1 14,895

Stüdyo 54
1998 45 Dram Editör 5.8 29,911

Ilk günah
1996 43 Suç Editör 6.1 7,545

Ölüm Öpücüğü
1995 42 Aksiyon Editör 5.9 15,578
1994 41 Komedi Editör 6.5 11,312
1994 Aksiyon Editör 6.8 2,024

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 39 Dram Editör 6.3 27,934

Şiddet Yılı
1991 38 Aksiyon Editör 5.7 2,129

Talihin Dönüşü
1990 37 Biyografi Editör 7.3 12,839

Mavi Savaşçı
1990 37 Aksiyon Editör 5.7 10,777
1989 36 Komedi Editör 4.8 362
1987 34 Gizem Editör 5.3 1,199
1987 34 Fantastik Editör 6.4 7,825
1986 33 Korku Editör 6.7 18,611
1986 33 Fantastik Editör 4.4 8,185

Çalınmış Ruhlar
1985 32 Korku Editör 7.2 48,141

Örümcek Kadının Öpücüğü
1985 32 Dram Editorial Department 7.4 12,614
1982 29 Komedi Editör 5.6 1,250
1981 28 Macera Editorial Department 6.3 2,154
1980 27 Korku Kameraman 4.3 429
1980 27 Aksiyon Editör 7.4 8,737
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018