Giriş Kayıt
Isabel Perales

Isabel Perales


Kostümcü, Oyuncu

Isabel Perales, kostümcü, oyuncu.

Kiralık Katiller (1984), Profesyonel Silâh (1968), Ay Carmela! (1990), Bolero (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Dram Kostüm Bölümü 5.2 654

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Kostüm Bölümü 6.5 26,168
1990 Dram Kostüm Bölümü 7.3 2,227
1987 Dram Kostüm Bölümü 5.6 1,971
1985 Macera Kostüm Bölümü 6.7 14,999
1984 Komedi Kostüm Bölümü 2.9 4,685

Kiralık Katiller
1984 Suç Kostüm Bölümü 7.1 6,505
1983 Macera Kostüm Bölümü 4.6 780
1982 Gerilim Kostüm Bölümü 5.5 96
1978 Dram Oyuncu 6.8 501
1978 Dram Kostüm Bölümü 6.3 78
1975 Korku Kostüm Bölümü 4.9 332
1972 Romantik Kostüm Bölümü 7.4 377

Profesyonel Silâh
1968 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 3,515
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019