Giriş Kayıt
Jonathan Penner

Jonathan Penner (57)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Jonathan Lindsay Penner, 05 Mart 1962 New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist.

Stacy Title ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Sivri Kafalar (1993), The Last Supper (1995), Amityville 1992: It's About Time (1992), (2000) Survivor (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Lindsay Penner
Doğum Tarihi: 05 Mart 1962
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jonathan
Burcu: Balık
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Korku Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.3 16,645
2006 44 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.1 2,642
2001 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,323
2000 Macera Oyuncu 7.1 19,885

Çilgin denizalti
1996 34 Komedi Oyuncu 6.1 19,127
1995 Aksiyon Oyuncu 5.0 248
1995 33 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.8 13,373
1993 Komedi Oyuncu 6.9 33,371

Jason Cehenneme Git
1993 31 Fantastik Oyuncu 4.3 24,438

Sivri Kafalar
1993 31 Komedi Oyuncu 5.3 46,508

Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı
1993 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 24,993
1992 30 Korku Oyuncu 4.4 1,941

Tutku Sarayı
1990 28 Dram Oyuncu 6.5 6,860
1989 27 Komedi Oyuncu 3.8 444
Dizi Altyazıları
True Detective (3,463) The Flash (2,396) Shameless (2,092) Vikings (2,074) Star Trek: Discovery (1,749) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,595) Inside No. 9 (1,575) This Is Us (1,175) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019