Giriş Kayıt
Frazer Pennebaker

Frazer Pennebaker


Yapımcı

Frazer Pennebaker, yapımcı.

Jimi Plays Monterey (1986), The War Room (1993), Kings of Pastry (2009), (2001) Startup.com (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fraser Pennebaker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Yapımcı 6.9 984
2007 Belgesel 8.2 1,189

Eve Dönüş Yok
2005 Belgesel 8.5 10,595
2001 Belgesel Yapımcı 7.1 3,147
2000 Belgesel Yapımcı 7.4 581
1993 Belgesel Yapımcı 7.4 3,498
1986 Belgesel Yapımcı 8.2 887
1985 Belgesel 8.0 660
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,142) Black Mirror (1,725) Swamp Thing (1,707) The Big Bang Theory (1,704) Shingeki no kyojin (1,589) The 100 (1,554) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,298) Vikings (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019