Giriş Kayıt
Eli T. Peña

Eli T. Peña (40)


Oyuncu

Eli T. Peña, 02 Ekim 1977 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

İlk Suç (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1977
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Eli T. Pena | Eli. T. Pena | Eli Pena
Takma İsmi: E
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 31 Gerilim Oyuncu 3.5 182
2007 30 Korku Oyuncu 4.1 1,174
2006 29 Macera Oyuncu
Çeşitli
4.9 2,980
2005 28 Macera Çeşitli    

İlk Suç
1997 20 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018