Giriş Kayıt
Eli T. Peña

Eli T. Peña (41)


Oyuncu

Eli T. Peña, 02 Ekim 1977 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

İlk Suç (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1977
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Eli T. Pena | Eli. T. Pena | Eli Pena
Takma İsmi: E
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 31 Gerilim Oyuncu 3.6 193
2007 30 Korku Oyuncu 4.2 1,352
2006 29 Macera Oyuncu
Çeşitli
4.9 3,318
2005 28 Macera Çeşitli 7.7 29

İlk Suç
1997 20 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,153
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018