Giriş Kayıt
Christian Pellissier

Christian Pellissier


Oyuncu

Christian Pellissier, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Christian Pelissier
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 17,587
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 264

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Oyuncu 5.9 6,040
1991 Animasyon Oyuncu 8.3 15,351
1989 Animasyon Oyuncu 6.3 795

Afacan Dennis
1986 Animasyon Oyuncu 6.3 4,332

Müfettiş Gadget
1986 Animasyon Oyuncu 6.8 16,238
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019