Giriş Kayıt
Ines Pellegrini

Ines Pellegrini (64)


Oyuncu

Ines Pellegrini, 01 Ocak 1954 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1954
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Diğer Bir İsmi: Macia Pellegrini | Micky Pilgrim
Takma İsmi: the Black Mangano
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Robotlar Savaşı
1978 24 Macera Oyuncu 2.7 508
1976 22 Komedi Oyuncu 5.9 28

Kırmızı Elbiseli Katil
1975 21 Gizem Oyuncu 5.9 796

Biz Melek Değiliz
1975 21 Komedi Oyuncu 5.7 38

Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü
1975 21 Dram Oyuncu 6.0 45,471

1001 Gece Masalları
1974 20 Komedi Oyuncu 6.9 5,173
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018