Giriş Kayıt
Ines Pellegrini

Ines Pellegrini (65)


Oyuncu

Ines Pellegrini, 01 Ocak 1954 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1954
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Diğer Bir İsmi: Macia Pellegrini | Micky Pilgrim
Takma İsmi: the Black Mangano
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Robotlar Savaşı
1978 24 Macera Oyuncu 2.7 615
1976 22 Komedi Oyuncu 5.8 37

Kırmızı Elbiseli Katil
1975 21 Gizem Oyuncu 5.9 1,016

Biz Melek Değiliz
1975 21 Komedi Oyuncu 5.6 42

Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü
1975 21 Dram Oyuncu 6.0 46,625

1001 Gece Masalları
1974 20 Komedi Oyuncu 6.8 6,083
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018