Giriş Kayıt
Ines Pellegrini

Ines Pellegrini (64)


Oyuncu

Ines Pellegrini, 01 Ocak 1954 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1954
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Diğer Bir İsmi: Macia Pellegrini | Micky Pilgrim
Takma İsmi: the Black Mangano
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Robotlar Savaşı
1978 24 Macera Oyuncu 2.7 604
1976 22 Komedi Oyuncu 5.8 36

Kırmızı Elbiseli Katil
1975 21 Gizem Oyuncu 5.9 972

Biz Melek Değiliz
1975 21 Komedi Oyuncu 5.6 42

Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü
1975 21 Dram Oyuncu 6.0 46,083

1001 Gece Masalları
1974 20 Komedi Oyuncu 6.8 5,994
Dizi Altyazıları
Shameless (4,290) Better Call Saul (2,121) Arrow (1,540) Doctor Who (1,290) The Big Bang Theory (1,290) Supernatural (1,246) The Flash (1,163) La Casa de Papel (1,128) Black Mirror (866) Manifest (828)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018