Giriş Kayıt
Héctor Pellegrini

Héctor Pellegrini (68)


Oyuncu

Héctor Pellegrini, 06 Ağustos 1931 Quiroga, Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu.

Pajarito Gómez (1965) yapımıyla biliniyor.

Héctor Pellegrini, 01 Kasım 1999 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1931
Ölüm Tarihi: 01 Kasım 1999
Doğum Yeri: Quiroga, Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 54 Dram Oyuncu 6.5 56
1984 53 Dram Oyuncu 7.0 983

Patagonya İsyanı
1974 43 Dram Oyuncu 7.7 814
1965 34 Komedi Oyuncu 7.7 85
1961 30 Dram Oyuncu 6.9 56
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,056) The Big Bang Theory (2,994) Titans (2,167) Better Call Saul (1,200) The Gifted (1,132) La Casa de Papel (1,107) Outlander (1,090) Legends of Tomorrow (1,082) Supergirl (944) Doctor Who (932)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018