Giriş Kayıt
Valentine Pelka

Valentine Pelka (62)


Oyuncu

Valentine Pelka, 23 Şubat 1957 Dewsbury, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

What Rats Won't Do (1998), Mezarına Tüküreceğim 2 (2013), 8mm 2 (2005), Double Identity (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1957
Doğum Yeri: Dewsbury, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 61 Dram Oyuncu 7.0 836
2016 59 Komedi Oyuncu 6.4 212
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,592

Mezarına Tüküreceğim 2
2013 56 Suç Oyuncu 5.7 24,266
2009 52 Suç Oyuncu 4.6 2,371
2007 Dram Oyuncu 6.1 781
2005 Dram Oyuncu 4.6 4,147
2005 Dram Oyuncu 8.3 666
2005 Dram Oyuncu 5.6 130
2003 46 Suç Oyuncu 8.2 2,301

Kızgın Güneş
2003 46 Komedi Oyuncu 6.8 43,381

Piyanist
2002 45 Biyografi Oyuncu 8.5 648,687
2000 43 Komedi Oyuncu 7.4 1,329
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 984
1998 41 Komedi Oyuncu 6.4 621

İlk Şövalye
1995 38 Macera Oyuncu 5.9 63,637

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 12,348
1989 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 71
1986 29 Dram Oyuncu 6.5 289

Kral David
1985 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,914
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019