Giriş Kayıt
Anthony Pelissier

Anthony Pelissier (75)


Yönetmen, Senarist

Harry Anthony Compton Pelissier, 27 Temmuz 1912 Barnet, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist.

The Rocking Horse Winner (1949) yapımıyla biliniyor.

Anthony Pelissier, 02 Nisan 1988 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Harry Anthony Compton Pelissier
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1912
Ölüm Tarihi: 02 Nisan 1988
Doğum Yeri: Barnet, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Anthony Pélissier
Takma İsmi: Tony
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1956 44 Suç Senarist 6.4 151
1953 41 Suç Yönetmen 6.6 327
1951 39 Komedi Yönetmen 7.0 411
1949 37 Dram Senarist
Yönetmen
7.4 924
1949 37 Dram Senarist
Yönetmen
6.8 489
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019