Giriş Kayıt
Jeremy Peirson

Jeremy Peirson


Sesler

Jeremy Peirson, sesler.

Saplantı (2017), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2012) Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy Pierson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 5.7 97,275

Saplantı
2017 Dram Sesler 5.0 10,182

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.5 235,735
2015 Komedi Sesler 7.4 20,359

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 491,974

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 64,661

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.7 362,900

Evrim
2014 Dram Sesler 6.3 198,301

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.5 558,343

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sesler 7.4 483,968

Hayat Ağacı
2011 Dram Sesler 6.8 152,261
2011 Dram Sesler 6.8 582

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sesler 6.9 103,588
2010 Aksiyon Sesler 4.7 50,412

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 102,023

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 254,314
2009 Aksiyon Sesler 7.6 438,373

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 45,848

Sakar Polis
2009 Aksiyon Sesler 5.2 92,819
2009 Animasyon Sesler 6.6 1,080

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 57,998

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 611,640

Gürültü
2007 Komedi Sesler 6.2 3,872
2007 Dram Sesler 7.2 168
2007 Animasyon Sesler 8.2 353

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 35,000

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Sesler 4.0 7,945

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,688
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 129,387

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sesler 7.1 97,814

Çete
2006 Suç Sesler 6.9 38,047

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 103,656

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 77,125
2005 Komedi Sesler 6.4 63,089
2005 Dram Sesler 7.0 267,236

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 297,856
2004 Komedi Sesler 5.4 13,935

Sisler Evi
2003 Dram Sesler 7.6 60,630

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 50,698

Büyük Balık
2003 Macera Sesler 8.0 381,233

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 38,180
2003 Aksiyon Sesler 6.8 1,848

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 126,884

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 55,470

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 298,780

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 34,934

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 27,566

Kontrol Dışı
2001 Dram Sesler 6.1 26,743

Yarışçı
2001 Aksiyon Sesler 4.6 36,810

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 51,443

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sesler 6.1 61,832

Lanetli Tepe
1999 Korku Sesler 5.6 49,099
1997 Animasyon Sesler 7.3 40,166
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,646) The Sinner (2,398) Shameless (2,085) La Casa de Papel (1,621) Bodyguard (1,614) Castle Rock (1,577) A Discovery of Witches (1,510) Suits (1,443) The 100 (1,420) Fear the Walking Dead (1,227)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018