Giriş Kayıt
Jeremy Peirson

Jeremy Peirson


Sesler

Jeremy Peirson, sesler.

Saplantı (2017), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2012) Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy Pierson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 5.7 101,705

Saplantı
2017 Dram Sesler 5.1 10,728

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.6 242,530
2015 Komedi Sesler 7.4 20,647

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 504,040

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 65,474

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.7 369,576

Evrim
2014 Dram Sesler 6.3 201,303

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.5 5,309

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.5 565,304

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sesler 7.4 491,404

Hayat Ağacı
2011 Dram Sesler 6.8 154,115
2011 Dram Sesler 6.8 730

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sesler 6.9 104,513
2010 Aksiyon Sesler 4.7 51,047

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 103,053

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 257,456
2009 Aksiyon Sesler 7.6 445,479

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 46,301

Sakar Polis
2009 Aksiyon Sesler 5.2 93,798
2009 Animasyon Sesler 6.5 1,206

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.6 11,696

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 58,752

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 621,018

Gürültü
2007 Komedi Sesler 6.2 4,076
2007 Dram Sesler 6.9 181
2007 Animasyon Sesler 8.1 401

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 35,381

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Sesler 4.0 8,324

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 48,002
2007 Komedi Sesler 6.0 3,261

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 130,305

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sesler 7.1 98,786

Çete
2006 Suç Sesler 6.9 41,067

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 105,002

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 77,768
2005 Komedi Sesler 6.4 63,569
2005 Dram Sesler 7.0 271,520

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 302,168
2004 Komedi Sesler 5.4 14,135

Sisler Evi
2003 Dram Sesler 7.6 61,128

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 51,310

Büyük Balık
2003 Macera Sesler 8.0 384,801

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 38,602
2003 Aksiyon Sesler 6.9 2,888

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 129,292

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 55,909

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 305,221

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 36,935

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.1 28,349

Kontrol Dışı
2001 Dram Sesler 6.1 27,181

Yarışçı
2001 Aksiyon Sesler 4.6 37,144

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 51,906

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sesler 6.1 62,465

Lanetli Tepe
1999 Korku Sesler 5.6 49,931
1997 Animasyon Sesler 7.3 41,036
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019