Giriş Kayıt
Jeremy Peirson

Jeremy Peirson


Sesler

Jeremy Peirson, sesler.

Saplantı (2017), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2012) Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy Pierson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 5.7 99,183

Saplantı
2017 Dram Sesler 5.0 10,385

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.6 238,157
2015 Komedi Sesler 7.4 20,508

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 495,911

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 64,964

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.7 365,319

Evrim
2014 Dram Sesler 6.3 199,381

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.5 5,290

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.5 560,864

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sesler 7.4 486,750

Hayat Ağacı
2011 Dram Sesler 6.8 153,065
2011 Dram Sesler 6.7 723

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sesler 6.9 103,970
2010 Aksiyon Sesler 4.7 50,654

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 102,489

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 255,502
2009 Aksiyon Sesler 7.6 440,837

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 46,043

Sakar Polis
2009 Aksiyon Sesler 5.2 93,184
2009 Animasyon Sesler 6.5 1,193

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.6 11,645

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 58,243

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 614,847

Gürültü
2007 Komedi Sesler 6.2 4,037
2007 Dram Sesler 6.9 180
2007 Animasyon Sesler 8.1 399

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 35,114

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Sesler 4.0 8,287

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,820
2007 Komedi Sesler 6.0 3,244

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 129,725

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sesler 7.1 98,220

Çete
2006 Suç Sesler 6.9 39,796

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 104,228

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 77,363
2005 Komedi Sesler 6.4 63,279
2005 Dram Sesler 7.0 269,105

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 299,492
2004 Komedi Sesler 5.4 14,018

Sisler Evi
2003 Dram Sesler 7.6 60,849

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 50,964

Büyük Balık
2003 Macera Sesler 8.0 382,613

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 38,345
2003 Aksiyon Sesler 7.0 2,837

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 127,774

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 55,641

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 301,089

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 36,730

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 28,217

Kontrol Dışı
2001 Dram Sesler 6.1 27,066

Yarışçı
2001 Aksiyon Sesler 4.6 36,942

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 51,587

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sesler 6.1 62,075

Lanetli Tepe
1999 Korku Sesler 5.6 49,572
1997 Animasyon Sesler 7.3 40,490
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018