Giriş Kayıt
Jeremy Peirson

Jeremy Peirson


Sesler

Jeremy Peirson, sesler.

Saplantı (2017), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2012) Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy Pierson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 5.7 95,564

Saplantı
2017 Dram Sesler 5.0 9,959

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.5 233,827
2015 Komedi Sesler 7.4 20,140

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 488,831

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 64,392

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.7 361,059

Evrim
2014 Dram Sesler 6.3 197,518

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.5 556,373

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sesler 7.4 481,785

Hayat Ağacı
2011 Dram Sesler 6.8 151,699
2011 Dram Sesler 6.8 582

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sesler 6.9 103,264
2010 Aksiyon Sesler 4.7 50,247

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 101,664

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 253,333
2009 Aksiyon Sesler 7.6 436,214

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 45,694

Sakar Polis
2009 Aksiyon Sesler 5.2 92,476
2009 Animasyon Sesler 6.6 1,080

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 57,780

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 609,094

Gürültü
2007 Komedi Sesler 6.2 3,872
2007 Dram Sesler 7.2 168
2007 Animasyon Sesler 8.2 353

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 34,887

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Sesler 4.0 7,945

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,495
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 129,028

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sesler 7.1 97,546

Çete
2006 Suç Sesler 6.9 37,707

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 103,272

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 76,870
2005 Komedi Sesler 6.4 62,935
2005 Dram Sesler 7.0 265,739

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 296,476
2004 Komedi Sesler 5.4 13,881

Sisler Evi
2003 Dram Sesler 7.6 60,459

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 48,103

Büyük Balık
2003 Macera Sesler 8.0 380,143

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 37,868
2003 Aksiyon Sesler 6.8 1,848

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 125,965

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 55,188

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 296,993

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 34,934

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 27,566

Kontrol Dışı
2001 Dram Sesler 6.1 26,743

Yarışçı
2001 Aksiyon Sesler 4.5 35,560

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 51,309

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sesler 6.1 61,656

Lanetli Tepe
1999 Korku Sesler 5.6 48,910
1997 Animasyon Sesler 7.3 39,980
Film Altyazıları
Upgrade (6,508) Deadpool 2 (5,741) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,053) Tag (2,622) Adrift (2,337) Down a Dark Hall (1,821) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,018) Castle Rock (2,005) The 100 (1,607) Sharp Objects (1,348) Preacher (1,182) Better Call Saul (1,092) Vikings (965) Suits (947) Westworld (931) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018